Pingviinitiivul

Synology DSM 3.2

Synology tõi välja uuenduse oma DSM nimelisele Linuxil baseeruvale operatsioonisüsteemile. DSM 3.2 lisab mitmeid uusi võimalusi nii äri- kui koduskasutajatele ja toob Mac OS X Lion toe.

Synology opsüsteemi uuendused teevad lihtsamaks ja kiiremaks serveri haldamise, lisavad ärikasutajale vajalike funktsioone ning täiendavad multimeedia ning mobiilsete seadmete kasutusala.

Mac OS X kasutajate rõõmuks on Synology nüüdsest üks esimesi NAS tootjaid maailmas, kelle tooted ühilduvad Apple opsüsteemi Lion versiooniga.

Ärikasutajatele olulistest uuendustest tasub esile tõsta LDAP serveri tuge, mis võimaldab senisest paremini integreerida DiskStation juba olemasolevasse kasutajate ja õiguste süsteemiga nii Maci kui Linuxi keskkonnas.

IT administraatorid saavad nüüdsest oma Android või iOS nutitelefoni või tahvelarvutiga lubada või keelata serveris jooksvaid teenuseid, muuta kasutajate õiguseid või teisi seadeid.

DSM 3.2 toetab lisaks Google CloudPrint tehnoloogiat, mis võimaldab trükkida dokumente otse mobiilsest seadmest ka üle Interneti, ilma et oleks vaja mingeid draivereid installida.

Uuenduskuuri läbiteinud PhotoStation 5 pakub täiendavat fotoalbumite välimuse muutmisviise ning ja pisipiltide loomine uutest fotodest on muutunud kiiremaks. Kasutajatele on antud vaba valik leidmaks omaenda kesktee privaatsuse ja fotode avaldamise vahel – nüüd on lihtne kaitsta nii albumeid parooliga kui Facebooki kõigile nähtavaks postitada.

Synology DSM 3.2 on kõigile tasuta allalaetav Synology veebilehelt (www.synology.com) või otse serverisse läbi veebipõhise seadistusliidese.

Täpsemalt hinnakirja, vahendamist, ülesseadmisteenuseid ja haldamist võib küsida OÜst Pingviinitiivul.


Posted

in

by

Tags: